Moje nákupy a inspirace na Velikonoce

10 dubna, 2022

Dnes se ozývám úplně s jiným tipem článku, než jste tady u mě zvyklí 🤗🙈. Ale protože já jsem si poslední dobou tento typ článku strašně oblíbila, řekla jsem si, proč takový čas od času taky nenapsat.

Ráda se inspiruji, když se někdo o něco podělí, co pěkného si koupil. Ať už na sebe, či nějakou praktickou věc do domácnosti, nějakou drogérii která mu vyhovuje, či nějakou hezkou dekoraci nebo nějakou pomůcku třeba na pečení 👩‍🍳.

V březnu a z kraje dubna jsem si koupila pár praktických věcí, pár věcí na pečení, „rekvizity“ na focení 🙈 a nějakou tu drogérii.

Ale hlavně jsem pořídila velikonoční dekorace 🌷🐰, neboť Velikonoce klepou na dveře. A protože dekorace do domácnosti miluju (i když už jich doma máme taky plno), neodolala jsem a pár věciček přesto koupila 😍😅.

#Pepco 🛍

Na velikonoční nákupy do Pepca už jsem zabrousila v průběhu března a průběžně jsem chodila až do začátku dubna, zda se tam ještě něco hezkého neobjeví, co by mi padlo do oka 🙂. V Pepcu nakupuji strašně ráda. Mají tam dekorace a různé praktické věci do domácnosti za přijatelné ceny.

Menší nevýhoda je, že vždy je strašně rychle všechno pryč.., a když v letáku vidím něco a pak jdu do kamenné prodejny, málo kdy to tam najdu.. 😕 a když už něco vidím, co se mi líbí, beru to raději hned 😀, protože pak vím, že už to mít nebudou 🙈 (jak je u mě zvykem..).

A co vše jsem tedy pořídila? ⬇

#Action 🛍

Action je obchod hodně podobný Pepcu, ale za mě je ještě lepší 🙈. Mají tam širší sortiment a víc věcí. Cenově si jsou velmi podobní.

Dříve jsme poblíž neměli žádnou prodejnu. Až před Vánoci jsem se dozvěděla, že nedaleko od nás jednu otevřou, měla jsem fakt radost 😍. Od té doby vždy když jdu okolo, neodolám a musím tam přeci jen nahlédnout. Dobré je, že tam se mnou chodí rád i přítel 🙈, takže si každý najde to své 🤗. V Actionu se mi líbí, že mají hodně věcí na tvoření, takže tam často kupuju věci na různá tvoření nebo i scrapbook 🤗.

A co vše jsem tedy pořídila? ⬇

#Ikea & Tescoma 🛍

Do Ikei jsem měla namířeno jen kvůli umělým kytičkám na dekoraci a na focení, to byl hlavní důvod pro co jsem tam jela. Bohužel po příjezdu celkem zklamání.. ale i tak jsem nakoupila pár praktických věcí, hlavně teda do kuchyně. Poslední dobou mi totiž přijde, že v Ikee nic moc hezkého nemají.. 😕.

V Tescomě jsem zabrousila pro věci na pečení, které chci letos vyzkoušet na Velikonoce 👩‍🍳🐰, tak se těším jak to dopadne.

A co vše jsem tedy pořídila? ⬇

#Místní obchůdek u nás & Pepco 🛍

Každý jistě známe místní obchůdky, kde prodávají od každého všechno.. 😀. Tak v tomto mi mamka koupila další umělý kvítka na dekoraci 🤗.

V Pepcu jsem pořídila svíčku. Vyhoří úplně celá a nádherně voní! 😍

A co vše jsem tedy pořídila? ⬇

#Bezvavlasy.cz, lékárna Dr.Max & DM 🛍

Tentokrát něco málo ze sekce drogérie 😀🙈. Za svůj život jsem vyzkoušela už tolik šampónů na vlasy a stále jsem nenašla ten svůj TOP! Takže jsem se pro tentokrát rozhodla vyzkoušet vlasovou péči né z drogérie.. Rozhodla jsem se vyzkoušet vlasovou péči od Wella Professionals, konkrétně řadu Invigo. Koupila jsem zatím jen malé balení na vyzkoušení..

Otázka na vás: s jakým šampónem na vlasy jste spokojení vy? 🙂 Ráda si přečtu vaše tipy
a zkušenosti 🤗

Dále jsem se rozhodla vyzkoušet něco na pleť od značky Bioderma, na kterou jsem četla dobré ohlasy. A nakonec jen z DMka masku na rty 👄.

A co vše jsem tedy pořídila? ⬇

#Datart, DM, Action & Orion – domácí potřeby 🛍

Zde už jen taková všechochuť drobností 🤗.

V Datartu jsem pořídila obaly na externí disky proti poškození. V DMku silikonové formičky na muffiny ve tvaru kytiček a klasik – tak jsem zvědavá, jak krásně se z toho vyklopí 🤗. V Actionu dva praktické košíčky a lopatku na přesazování pokojovek.

Nejspíš posledním nákupem před Velikonoci, který jsem uskutečnila jsem navštívila Orion. Šla jsem tam cíleně pro embasovaný váleček. Ráda bych zkusila upéct velikonoční perníčky, ale protože na zdobení nebude moc čas, tak bych ráda vyzkoušela tento embasovaný, kde jsou jarní vzory 🙂. Dále mě zaujala malinká, silikonová forma beránka a malinké vykrajovačky s velikonočními motivy.

A jsme u konce 🛍!

Doufám, že jste si nákupy se mnou užili a třeba se i něčím inspirovali 🤗🛍. A já se budu zase těšit u dalšího článku 👋. Do komentářů mi můžete napsat, jak se vám tento tip článku líbil 🙂.


A co jste za poslední měsíce pořidili/si koupili vy? 🤗


12 Komentáře

  • WantbefitM 11 dubna, 2022 at 8:18

    Páni, to byl tedy pořádný nákup 🙂 Action jsem objevila jen pár měsíců zpět a naprosto jsem si ho zamilovala na věci na vyrábění 😀 kousek od něj máme i Tedi a to je také fajn obchod na levné dekorace 🙂 Já si teď nakoupila akorát pár věcí na scrap 🙂

    WantBeFitM

    • Jájuška 12 dubna, 2022 at 15:44

      Action je úplně boží 😍🤗! Tedi tu bohužel u nás není a ani nikde v blízkosti.. což je škoda..😕, ale třeba někdy poblíž tu taky otevřou nějakou pobočku.

  • Terka 12 dubna, 2022 at 4:32

    Pepco je na takové dekorace fakt super, ale máš pravdu, že je vše brzy pryč… Action neznám, já mám ráda ještě Kik :). Moc se mi líbí vše, co sis pořídila v Pepcu, pak tulipány, formičky na velikonoční úlky! Klidně s takovými články pokračuj :).

    Já včera dělala objenávku na Aktinu, takže jídlo :D. Jinak jsem si také pořídila umělý zlatý déšť a kočičky 🙂

    • Jájuška 12 dubna, 2022 at 15:45

      V Kik ulovím máálo kdy něco hezkého, štěstí na to má vždy moje mamka 😀. Tak jsi si udělala radost jídlem 😀, mě se tam líbí ty placky na tu pizzu 🍕🙈.

  • Jíťa 14 dubna, 2022 at 12:04

    Jsem zvědavá, jaký bude mít ten embosovaný váleček úspěch. Vždycky na ně na nejrůznějších trzích pokukuju, ale neodhodlala jsem si žádný koupit 😀 Zajímalo by mě, jestli vzor na těstě fakt vydrží 🙂

    • Jájuška 15 dubna, 2022 at 10:22

      To jsem zvědavá taky 😅. No uvidíme, včera jsem si zadělala těsto na pár perníčku a tak bych váleček dnes chtěla vyzkoušet. To jak se to povede a jestli vůbec uvidím až se to upeče a až pak nafotím velikonoční tabuli, jestli to teda bude k focení 😅.

  • Bílé plátno 14 dubna, 2022 at 15:39

    Já musím přestat tyhle články číst, všichni mají tak nádherné výzdoby a já mám pár plastových vajec, achjo. 😀 Samozřejmě jsem to zaspala a teď mi to je líto, každopádně z toho Pepca jsou krásný, hlavně ty zajíčci…. Nemluvě o tom válečku, ten je naprosto nádherný!

    • Jájuška 15 dubna, 2022 at 10:23

      Děkuju 🤗. Ze zajíčků mám také strašnou radost 😍.

  • Jana 15 dubna, 2022 at 6:54

    Moc krásné nákupy, já jsem si na Velikonoce nakoupila celkem brzy 😀 Chtěla jsem taky formu na beránka, ale nakonec udělám klasickou bábovku. A ten váleček na těsto je boží! Celkově mám ráda veškeré dekorace, mám toho doma kvanta 😀 Tak přeji krásné Velikonoce ♥

    • Jájuška 15 dubna, 2022 at 10:24

      Děkuji 🙂, tak ať se bábovka povede. Též přeji krásné Velikonoce ❤🐰🌷.

  • Smile Thess 17 dubna, 2022 at 7:13

    Super věci, moc se mi líbí ten váleček 🙂

    • Jájuška 22 dubna, 2022 at 18:17

      Děkuji, ze všeho mám radost 😇.

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    O mně

    O mně

    Vítám Tě na svém blogu. | Ráda výletím 🏞|fotím📸| a 🌲|toulám se přírodou🐾|🤍|cestuji s láskou|❤️|. Najdeš tu různé střípky, radosti, zážitky a inspiraci ✨ a pár střípku i z mateřství 👧|. Mé motto zní: 𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇 𝓈𝓉𝑜𝓅 𝒹𝓇𝑒𝒶𝓂𝒾𝓃𝑔.

    ⬇ Sledujte mě ⬇

    Nový článek ✨

    Nejnovější příspěvky

    Archív příspěvků

    Velikonoční inspirace 🐰🐣🌿

    ×