Let’s pawty🐾!

29 června, 2021

Rok utekl jako voda a Dastík oslavil další narozeniny, letos už deváté. Je neskutečné, jak rychle to letí. Když si vzpomenu na den, kdy jsem si ho přivezla domů, jako malé štěňátko ❤🐾 a dnes už slaví takové číslo 🙈.

Přípravy na psí párty 🐾

Nebyla bych to já, kdybych něco nepřipravila 😅. Ti, co můj blog už nějakou dobu sledují určitě ví, že ráda peču, zdobím, nebo připravuji různé tématické dekorace (na Velikonoce, Valentýn, Halloween apod.) tak ani tématickou výzdobu k Dastíkovým narozeninám jsem nemohla nechat jen tak!

Dastík je narozený 24. června takže i tento den byla „psí párty“. Hledala jsem inspiraci na Pinterestu a Instagramu a inspirovala jsem se i menší výzdobou a tak jsem za včasu zabrousila na Aliexpress 🙈. Našla jsem, co jsem potřebovala a za včasu to objednala, aby to do daného dne D stihlo dojít. Vše přišlo včas a v pořádku!

Nákupy na Aliexpressu

To, že to objednám tam jsem věděla hned od začátku. U nás v ČR by se to dalo sehnat nejspíš taky, ale za jakou cenu.. 🙄, proto Ali byla jasná volba hned od začátku!

Poslední dobou tam nakupuji celkem často, ale vždy to jsou jen nějaké drobnosti, dekorace nebo třeba něco k focení a foťáku za pár korun 🙂. Vždy vše proběhlo bez problému a když mi někdy něco nedorazilo (i to se mi párkrát stalo) pohlídala jsem si dobu a pak otevřela spor, kde jsem požádala o vrácení peněz a peníze byly v pořádku vráceny na účet 🤗.

Co jsem objednala?

Objednala jsem na dekoraci takový balónkový set ve zlatém provedení, ve kterým byl velký nápis Lets pawty, tématické balónky s psími 🐾 a pak se zlatými flitry uvnitř (6+6 ks), nápis Happy Birthday a trojúhleníčková girlanda (tu jsem nakonec nepoužila).

A protože jsem minulý rok bojovala s tím, jak balónky umístit/pověsit, objednala jsem si 2x takový set, který se poskládá a pak se na to umístí balónky a je hotovo!

Za obojí jsem zaplatila cca 300,- a výzdobu na párty jsem měla zařízenou.

Udělala jsem i psí dort

Narozeniny bez dortu 🎂 by nebyly ono, a tak jsem udělala Dastíkovi psí dort! Doma jsem našla takovou malou silikonovou, kulatou formu – tu jsem vyložila fólií a začala tvořit 😅. Na dno jsem dala psí piškoty, pak psí konzervu s jehněčím a navrch zase piškoty. Poté jsem dort dala ztuhnout do lednice do druhého dne.

Dort jsem jen vynadala, vyklopila na talíř, dozdobila pár pamlsky a bylo hotovo 🤗. Díky fólii se krásně vyklopil a držel tvar.

Výzdoba, foto a dárečky

V průběhu dne jsem nafoukla balónky a připravila výzdobu. Po procházce jsem Dastíkovi na obojek připevnila motýlka, aby byl fešák! Vynadala jsem z lednice dort, aby nebyl tak studený a šla fotit😊📸!

Po focení přišel na řadu dort 🎂, protože mi u něj Dastík už stepoval a už ho chtěl 😅. Ale jak byl bohužel vcelku, tak si k tomu Dastík jen čuchl a nic, takže jsem mu ho přendala do misky, kde už ho na pohodu snědl. Pochutnal si!

Pak přišly na řadu dárečky 🎁🐾. A poté zbyl na paničku úklid toho všeho 😅, jak výzdoby, tak dárečků a všech dobrot 🐾. Tak zase za rok!


Pořádáte/děláte svým mazlíčkům také oslavu? Slavíte s nimi jejich narozeniny nějak výjimečně? 🤗❤


18 Komentáře

  • Jana 30 června, 2021 at 10:53

    Jééé, no tak to je boží! To je fakt parádní! 🙂 Já jsem pořádala už tři oslavy pro moje kamarády. Miluji tyto akce a jejich zařizování. Tohle se mi líbí! 🙂 A taky jsem nakupovala třeba na Ali, nebo jednoduše někde v obchodě s party věcmi. A ten dort, to je taky skvělý! 😀

    • Jájuška 1 července, 2021 at 15:12

      Děkuji, taky jsem z toho měla velkou radost! 😍 Je to super, taky mám ráda tyhle akcičky, kde se bohu vyřídit 😅🙈.

  • Tereza 30 června, 2021 at 11:07

    Škoda, že se teď začně platit to clo a už to nebude tak levné z Ali :/, taky jsem ráda odtama objednávala různé věci :). Výzdoba a dortík vypadá parádně <3. Taky bych letos chtěla našim hafanům něco takového udělat, tak děkuji za inspiraci :).

    • Jájuška 1 července, 2021 at 15:13

      Vím vím no.. uvidíme o kolik moc se to zdraží.. 😔, ale furt si myslím, že to bude vycházet levněji než tady u nás, některé věci..Děkuji ❤. Určitě něco vymyslíš a hafíci budou mít radost 🤗🐾.

  • Barborah 30 června, 2021 at 20:14

    Tohle je taková nádhera a přála bych si, aby tohle dělal každý pro své zvířátko. My také slavíme, ale balonky jsem zatím nepoužila, jen různé dobroty, senová kolečka a extra porce okurky 🙂

    Jinak z Ali jsem nikdy neobjednávala, ale jak v ČR, tak v UK ráda na tyhle věci používám Ebay 🙂

    • Jájuška 1 července, 2021 at 15:14

      Děkuji Baru ❤, také jsem z toho měla obrovskou radost! I tak muselo mít morčátko radost 🤗😍. Přes Ebay občas koupím nějaký kryt na telefon 🙂.

  • Whatafancyworld 1 července, 2021 at 16:07

    Tak to vyzerá nádherne, úžasné dekorácie! 🙂
    What A Fancy World

    • Jájuška 4 července, 2021 at 6:44

      Mockrát děkuji! 🤗

  • Discovering 1 července, 2021 at 23:01

    To je také zlaté. Škoda že už moja kočka nežije. Toho roku by mala 17 rokov.

    AKO VYZERAJÚ HIPPIES V TEJTO DOBE?

    • Jájuška 4 července, 2021 at 6:55

      Děkuji 🙂. To mě mrzí.. měla by opravdu krásný věk!

  • Michaela 2 července, 2021 at 11:13

    Kočička u mamky je z ulice, tak přesně nevíme, kdy se narodila, ale nejsem úplně ten typ člověka, co by to řešil. Ani moc neřeším ty moje 🙂 Ale oslava vypadá moc krásně! Divím se, že Ti Dastík vydržel tak dlouho modelovat 😀 🙂

    WantBeFitM

    • Jájuška 4 července, 2021 at 6:49

      Chápu 🙂, ani já popravdě moc neřeším ty svoje 😅, ale když někomu mohu uspořádat oslavu, tak se na tom moc ráda vyřádím 😅. Děkuji ❤. No byl to celkem boj 😄, než se mi povedlo ho tam nějak „naštelovat“ 😄😄, aby se na mě alespoň trochu koukal a nějak ho u toho hezky vyfotit, ale zvládly jsme too 😍.

  • Another Dominika 4 července, 2021 at 19:58

    Tak to je rozkošný! ♥ Psík vypadá roztomile a šťastně 🙂 Našemu pejskovi jsme žádnou speciální oslavu nedělali, ale aspoň jsme jí dali víc psích dobrůtek 🙂

    • Jájuška 8 července, 2021 at 7:36

      Mockrát děkuji 🤗, také jsem z toho měla velkou radost a věřím že Dastík taky 😊, ten se nejvíce nemohl dočkat toho, až mu dám ten dort 😅. Určitě měla radost 🤗🐾.

  • Smile Thess 5 července, 2021 at 16:41

    Moc krásné, s kočičkami taky slavím narozeniny, obě je měli zrovna nedávno, jedna 28.5. a druhá 30.6., mají dort, dostávají dárky a celý den se oslavuje. Slavíme s nimi i svátky a výročí kdy k nám přišly (máme kočičí slečny) 😀

    • Jájuška 8 července, 2021 at 7:39

      Děkuji ❤. Tak to je super 🙂, to si kočičí holky takové dny určitě užívají 🤗. Tak to my slavíme jen narozeniny a pak mezinárodní den psů 🤗🐾.

  • Michaela 7 července, 2021 at 8:46

    No to je úžasný. 😀 Teď se trochu stydím, že já svému psovi žádnou oslavu nepřipravila. 😀

    • Jájuška 8 července, 2021 at 7:39

      Děkuji 🤗❤. To nevadííí, alespoň máš inspiraci na příště a příště to můžete oslavit také 🤗.

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    O mně

    O mně

    Vítám Tě na svém blogu. | Ráda výletím 🏞|fotím📸| a 🌲|toulám se přírodou🐾|🤍|cestuji s láskou|❤️|. Najdeš tu různé střípky, radosti, zážitky a inspiraci ✨ a pár střípku i z mateřství 👧|. Mé motto zní: 𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇 𝓈𝓉𝑜𝓅 𝒹𝓇𝑒𝒶𝓂𝒾𝓃𝑔.

    ⬇ Sledujte mě ⬇

    Nový článek ✨

    Nejnovější příspěvky

    Archív příspěvků

    Velikonoční inspirace 🐰🐣🌿

    ×